Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Testausta

23.09.2013, scarlett

No joo, menipä taas hetki. A on ollut hieman kuvioissa, mutta yks ihanuus jotenkin häiritsee ajatuksia. SP kävi meilä yhtenä viikonloppuna. Mun omat tuntemukset siitä vahvistuivat. Mä en tykkää siitä sillai. Ihan kiva…kaverina kenties…mutta siinä se. No olin kutsunut sen viikonlopuksi meille, joten oli sitten testattava ja kärsittävä vähän.
SP oli tullut mua vastaa taas duuniin, mitä tapaa inhoan. Musta tuntuu koko ajan, että seuraa kuka mun kanssa puhuu…on…yms. Se on sellanen jännä tunne. No päästään meille ja aletaan tekemään ruokaa, huomaan, että on jotenkin herne nenässä tyyli koko ajan hänellä. Kysyn mikä on? Vastaus, no sun exä on varmaan lähetellyt hänelle viestejä. Sanon, että ai jaa. En nyt ihan usko, mutta…Sitten alkaa tulla seuraavaksi aika outoa juttua. Mistä sä tiiät, jos se tuolla vaikka kyttää häntä. Sehän saa hänen tiedot selville aika helposti. Kysyin, että miksi se niin tekisi? Ilta menee jotenkin, mutta mun ei tee todellakaan yhtään mieli seksiä, joten ei heru. Enempikin ällöttää…jutellaan sitten partsilla ja puhun testaus mielessä asioita. Aiemmin olin näet huomaanut, että hän kopio muiden juttuja ja puhuu ne ominaan. Sen lisäksi on tuntevinaan ihmisiä, joita ei kuitenkaan tunne. Duuniasiat ei pidä ihan kutiansa ja duuni ja asunto on tuntunut vaihtuvan vähän väliä. No tätä peliä voi pelata molemmin päin.
Viikolla taas hän laittaa joka aamu tekstaria ja päivällä ja illalla vielä soittaa. Mua ahdistaa. Mä en jaksa enää. Vedän rakoa pikkuhiljaa niin pitkäksi kuin pystyn. En vastaa heti ja jos puhun, niin tosi lyhyesti. Kaksi viikkoa menee näin ja tuntemus vahvistuu. Tarkistin vielä taustat, kuinka paljon puhunut totta ja kuinka paljon yritti kusettaa. Ja kas kas…huijari mikä huijari..mistä mä löydänkin näitä…ai niin…erehty vielä ostaa mulle lahjan viime metreillä ja nyt vaatii sitä takaisin…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *