Lainaa.com

Luokittelematon

Sekopää touhua

20.10.2011, scarlett

Aamu alkoi kivasti. Kuntosali ja juttelua PT kanssa. Oli todella mukavaa, kun duunin naiset eivät päässeet. Meillä oli ihan erilaista jutustelua. Enempi henkilökohtaista, vaikka vielä mennäänkin silleen pintatasolla. Sulonen, nuorimies. Ihan kiva kroppa. Kotia kohti sitten sen jälkeen, pikkusen työasioita ja enkelin kanssa työjuttuja. Mikähän sillä on, jotenkin niin etäinen?

Nyt iltapäivällä on ihan levoton olo. Huomenna ois treffit. Ne ei nyt vielä jännitä, vaikka tyyppi on ihan ok. Mutta lauantai treffit sitten jo vähän jännittää. Se, kun vaikuttaa ihan oikeesti kivalta. Hirveetä odottaa soittoa. Sen pitäis infota mua treffeistä, mitä tehdään. Se suunnittelee paria eri vaihtoehtoa. Kaikki vanhat (ikävät) tunteet tulee taas pintaa, mä en kelpaa, ruma yms. Niin hullua, vaikka tiedän, ettei se ajattele näin. Omat traumat vaan puskee ja tulee riittämättömyyden tunne. Onhan tää tavallaan ihan hyvä merkkikin. Joudun väkisin käsittelemään exän juttuja, kun tuo miekkonen vaikuttaa muhun. Ja luojan kiitos, saan kyllä nämä ajatukset sitten kyllä sivuun ennen lauantaita.
En ole uskalatut A:lle laittaa mitään viestiä. Toisaalta pelkään, jos se tulisikin ja sekoittasi mut sitten. Parempi pysyä nyt hiljaa tän viikonlopun. Haluasin niin antaa tuolle yhdelle miehelle edes mahdollisuuden. Jos se saisi mut sekaisin onnesta?!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *