Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

A ja minä

16.05.2013, scarlett

Tein tuossa sitten pientä säätöä. Tai oltiin alkuun sovittu A:n kanssa, että hakee mut perjantaina sen luo. Laittoi sitten viestiä tänään iltapäivällä, että monelta oisin vapaa perjantaina. Sovittiin ajat yms. Meni hetki, niin kysy jo, että pääsenkö jo tänään tulee. Toisaalta en jaksais enkä oikeen pääsiskään, mut toisaalta haluttaa ihan hirveesti. No, pieni järjestely…ja laitoin viestin, että ok.

Oli kyllä pakko poistaa itseltä jo aiemmin illalla isommat paineet. Helpotti vähän, mutta ei riittävästi. A tuli valkoisella Audilla sitten illalla, kuten prinssi uljas ratsullansa. Näin jo ajotyylistä, että sillä on kovat paineet. A suuteli heti kiihkeästi. Ja sillä oli ne kamalat ajohanskat. Voi p…että mä inhoon niitä. Riisu ne kuitenkin. Sivelin sen käsivarsia, ihan kuin ennenkin. Ihanat leimat, ne saa mut kyllä kosteaksi. Vieläkin se jännittää mua jonkin verran. Sen verta on vielä hermostunutta toimintaa, musakappaleet vaihtuu useasti. Mutta osaa se poika yhä laittaa hyvät biisit…vaihdetaan kuulumisia. Ja A kertoo, että on kaivannut mua hirveesti. Varmaan joo, omalla tavallaan. Kyllä mä sen uskon. A ottaa mun käden vähän väliä käteensä ja suutelee sitä. Välillä tuoksuttaa mun käsivartta, välillä vetää mun niskaa sen nenän luokse ja sivelee hiuksia. Voi taivas- sanat on taas ilmassa jatkuvasti. Sä tuoksut ihan tajuttoman hyvältä, mun on ollut ikävä…

Päästään sen kämpille viimein. Pihalla jo antaa taas suudelman. Sisään, kun päästään, musa alkaa soimaa. Tää on yksi niistä ihanista asioista A kanssa. On aivan jumalaisen ihanaa rakastella hyvän musan tahdissa. En pääse kuin sohvalle istumaan ja samantie A käy kiinni. Suutelee, kädet menee pitkin mun kehoa. A on ollu jo kovana mun autoon hyppäämisestä saakka, sillä sattu olemaan melko kireet farkut, näkyi todella hyvin. Mutta pelkkä mun äänikin saa sen jo haluamaan. Käännytään sohvalla, tulen päälle, suudellaan, tunnen kovan, mun rinnat saa puristelua ja suutelua. A huokailee ja hengittää jo raskaasti. Nostaa mut ja vie sängylle. Samalla siltä lähti housut ja kello. Riisun minäkin kellon…suudellaan lisää ja hyväillään..A riisuu jo loput vaatteensa. Minä housut ja A riisuu paitani… ja hetken päästä lähti loputkin. A huokaili, kun riisui liivini. Kysyi vielä, että tajuatko yhtään kuin haluttava olet…mulla on ollu ihan helvetin ikävä suo. Nyt saa jäädä loput esileikit ja ei kun naintia. Ohjaan A sisääni, A kiroilee harvoin mun seurassa, mutta nyt tuli: voi vittu, miten sä tunnut noin hyvältä. A liikkeet tuntuu hyvältä, sen kyrpä on onneksi ihan hyvän mittanen, Jos nyt toivoa saisi, paksuutta voisi olla vähän lisää. Mutta ei kai tyttö voi kaikkea saada. Vien käteni kiveksille tai tarkemmin sanottuna ” välitilaan” yhä muistan A herkät paikat. A huokailee niin, että on pakko kääntyä. Tulen päälle ja tästä mä tykkään. Mä voin säätää, just niin paljon kuin haluan. Myös itseäni. Ratsastan A:lla, vaihtelen rytmiä, välillä on pakko keventää, kiusaan A terskan päätä. Vain vähän sisään, hitaasti, ylös ja taas alas hitaasti vähän matkaa..teen tätä hetken ja yhtäkkiä alas asti ja sit uudestaan. A sekoaa täysin ja syö ja kourii rintojani. Viimein on pakko ratsastaa voimakkaamin. A katselee rintojani ja nautintoani. Kuiskailee ikäväänsä ja suutelee. En ole sieltä hiljasimmasta päästä. Sanon, että tulee…Vaistomaisesti käteni kouraisevat A rintalihaksista kiinni, selkäni vääntyy taaksepäin ja varmasti A näkee ja kuulee, että sain. A jatkaa kuitenkin, tän se osaa kanssa hyvin. Voimalla altapäin, vaikka olen yhä päällä melko voimattomana. Tunnen kuinka A kyrpä vielä paisuu lisää ja kuumenee sisälläni. Samalla lähtee toinen orkku nostaa mulla päätään. A huutaa, että tulee. Sanon, että anna tulla, mäkin tuun taas. Tunnen kuinka paisuu ja viimein tunnen sisälläni kuuman aallon. Samalla A:kin nousee istumaan pitäen musta kiinni. Tasaamme hengityksen siinä istuen sylikkäin. A suutele vielä ja sanoo, voi taivas nainen, mä olen kaivannut sua, sä et tiedä kuinka paljon. Vittu sä oot ihana. A lähtee suihkuun ja hetkesi vielä sängylle. Kömmin sitten hetken päästä perässä. A suutelee siinä mennen tullen. Pääsen suihkusta ja A tulee taas tuoksuttaa mua. Puen ja alamme tehdä lähtöä takaisin meillepäin. Tää oli siis ihan naintireissu ja hyvä niin. Nyt sitten vasta mietin, menenkö perjantaina vai en. A on ainakin vielä ihan siinä luulossa. Jutteli takasinmatkallakin, että mitä ruokaa laitetaan ja mitä leffoja katsotaan…Tosin mä olen kyllä luvannut lähtee radalle perjantaina, hmmm

A sanoo, että on ihan jossain taivaissa. Ei kuulemma järki liiku. Ja siltä se näyttääkin. Hetken päästä A avautuu lisää: mä rakastan, kun sä oot mun päällä ja sulta tulee. Sä et tajuu kuin jumalaisen seksikkäältä sä silloin näytät. Sun hiukset, rinnat ja sä et todellakaan pidättele yhtään. Multa meinaa aina tulla, kun mä vaan katson sun saamista. Ja mua haluttaa taas, pelkkä sen ajatteleminenkin. Mä voin sanoa, että kukaan ei ole kuin sä. No joo, tän ois voinu jättää sanomatta, mutta toisaalta ymmärrän. Mikä mä olen tässä kohdin kiukkuamaan. A nostaa taas mun käden ja suutelee sitä. Kysyy multa, että saako nyt kuunnella yhden kappaleen lujalla. Raskasta musaa, mut A on tässä samanlainen kuin minä, musa/tunnelma/muistot kytkeytyy toisiinsa. Seuraavaksi tulee mulle kappale..päästään motarille, A silittelee mun käyttä ja vuoroin suutelee. Mä silitän, hetken päästä vien käteni A:n haaroihin. A katsoo mua, halu nostaa päätään. Kiusaan yhä, kovenee aina vaan..välillä eksyn reidelle, välillä toiselle reidelle, välillä takasin kyrpään, etsin pään ja kutitan päätä. Housuissa kohoaa aina vaan lisää. A jo sanoo, että kohta hän nai mua uudestaan ja heti. Hivelen hellän voimakkaasti, toisinaan taas ihan juuri ja juuri hipasten. A sanoo jälleen, että kukaan ei osaa tota noin kuin sinä. Mä olen kaivannut sua ihan tajuttomasti. Sä vielä nautit, kun mä sekoaa. Niin nautinkin, mitä sitte. Jatkan yhä. Sanon A:lle, että joku kerta otan siltä suihin autossa, kun se ajaa. Kysyn kuinka kävi tällä kertaa rintalihasten. Nyt on kuulemma toisessa jo jäljet, hmmm kiva. Sanot, että ei se mitään. Sun kanssa joutuu aina koville ja seksiä monta kertaa. Nauretaan, niihän se on. A:kin on joskus virta loppunut mun kanssa. Muistelemme vanhoja automatkoja. Ainahan ne on tahtoneet olla just tälläsiä. En valita eikä A:kaan, mitä nyt halusta. Välillä se tuskailee, että kohta hän repii multa vaatteet ja meidän on pakko naida autossa. Pakko viimein vähän rauhoittaa, muuten A ei kestä. Pääsemme kotini luokse. A antaa vielä suudelman ja sovitaan, että soitellaan perjantaista.

Loppuyhteenvetona: hmm onko sitä. Joku helvetti meitä ajaa aina yhteen. Onnistuihan mä väistelee jo melkein vuoden. Hyvä minä…tiedän, että se hetken päästä saa mut jo taas raivon partaalle, ärsyynnyn joistain pienistä asioista. Jotain ihanaa siinä on. Tai no se tässä hetkessä eläminen, musiikista nauttiminen, hedonismi. Se, että kuinka mä onnistun pitää homman vain tietynasteen suhteena, niin se onkin se toinen juttu. Mä en halua ihastua siihen tai rakastua. Vaikeeta se tulee olemaan, jos me jatketaan. Mä tuoksun yhä A:lta. Ja niin A:kin multa, sanoi senkin, että nyt hän taas tuntee mun tuoksun iholla pitkään. Voi paska, nyt vois Pekka tulla sekottaa pakkaa. Tai joku.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *