Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

A kanssa keskustelua

17.05.2011, scarlett

Viimein koneen ääressä rauhassa…jäi itselle niin paska olo viimeksi A vierailusta. Vaikka kaikki oli ok ja muutoin saatiin juteltua hieman, mut kai naisen pitää vaan sitten kerralla ladata kaikki tiskiin. Ja jos tuntuu siltä, et jotain jäi vielä, niin kyllä se kaihertaa…

Juteliin sitten muutaman kerran puhelimessa ja tekstailtiin viestejä. Lupasin laittaa sulle reseptin sähköpostiin, hmm mikä oiva paikka kirjoittaa sitten muutakin…no kirjoittelin sitten lempeän tiukasti, mun tuntemuksia sitä, että haluan aikaasi enemmän. Ja sitä, että puhuisit vakavistakin asioista enempi. Kirjoitin mistä sinusta tykkään ja mitä olet tuonut mun elämään. Ja muistutin nätisti, että jos yrität pitää mua itsestäänselvyyteenä yms niin mä kuitenkin hyvin äkkiä vetäydyn. Laitoin sitten FB sulle viestin, että resepti oottaa sähköpostissasi. Pusuttelit ja olit tyytyväinen. Vastasin, että käypä lukemassa ja katsotaan oletko yhtä onnelinen enää sitten.

Luit ja kysyin sitten FB samoin tein, että mitä ajattelet. Saatiinhan me siitä sitten hyvä keskustelu aikaiseksi. Eipä ollakkaan pitkään aikaan jutelutu yhtä vakavasti. Kirjoitit, että merkitsen sulle paljon ja haluat pitää mut. Vastasin, että samoin ja sen takia halusinkin purkaa sydäntäni. Jos tietyt asiat ei korjaannu, niin mä vetäydyn.  Kirjoitit vielä, että vuosi sitten sun elämä on ollu sekasin ja nyt kaikki on lähes tulkoon korjaantunut. Tässä kohtaa jäin miettimään, mitä helvettiä. Miksi et ole maininnut mitään tästä aiemmin ja nytkään en kertonut millä tavalla sekasin. Mä en halua enää mitään sekopää miestä. Halusit vielä kittää mua, että olen ollut sun elämässä ja olen sitä kautta korjannut sun elämää…Jatkoit vielä, että en tiedä kuinka paljon. Kuitenkin, kaiken liirun laarumin jälkeen sanoit, että yrität korjata asioita jotta en vaan lopeta suhdetamme. Ja kuitenkin heti seuraavassa lauseessa sanoit, että joskus tää loppuu, mutta et sinä ainakaan ole nyt heti lopettamassa.

Kaiken kaikkiaan nyt olen tyytyväinen, että kaikki on puhuttu. Tiedät mitä haluun ja mitä sitten tapahtuu jos korjauksia ei tule. Vaikka tämä meidän suhde ei ole sellanen ”elivät kuolemaansa asti onnellisena”, niin kuitenkin haluan nauttia tästä. Ja huomaa jo nyt, kun viikko on kulunut, että yrität petrata.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *