Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

A tuli ja meni

05.05.2011, scarlett

Enkä tiiä vieläkään mitä tehdä sen kanssa.Paska, paska,paska…

A soitti jo aamupäivästä, et tuleekin aiemmin ja on mua hirvee ikävä. Tulikin jo sitten ennen yhtä. Oli oma ihana ittensä, pusuja, halauksia kiihkeitä sellaisia, kertoi vielä, että kuinka helvetin kova ikävä sillä on mua. Huomasin itsestäni, että itse en ollut kypällä mukana. Ihan kuin oisin tarkkaillut vaan jostain itseäni.  A sanoi vielä, että meidän pitää nähdä tästä lähtien useammin. Sanoinkin, että tosiaan, meidän pitää jutella hieman tästä suhteesta ja meistä. A lähti sitten viimein suihkuun, tein ruuan uuniin kypsenemään. A tuli suihkusta ja kyseli mitä mulla on sydämellä. Sanoin, että jos jutellaan myöhemmin. No se sitten suihkukosteana tuli ja ja pyyhkeen alla oli ihan mukava juttu…sänkyynhän se mut kaatoi. Ja ihan ok eka erä. Tosin ihan helvetin nopee, mut kelpasi ensihätään.

Ruoka valmistui ja sittenhän A jo halusi jutella. Sanoin, että tää meidän juttu ei ihan kaikilta osin toimi. Ensinnäkin jos haluut pitää mut, meillä on pari vaihtoehtoa, järkkäät lisää aikaa mulle ja tehdään jotain muutakin kuin et ollaan täälä meillä. Sanoi, että itsekkin olet ajtellut, että meidän pitää nähdä useammin. Ehdotit, että voitais ensikerralla vaikka käydä syömässä stadissa. Yritit selittää, että asun niin kaukana. Muuten nähtäisiin paljon useammin. Sanoin sulle sivistyneesti, että paskat. Nään frendiänikin useammin kuin sua ja se asuu sun naapurissa. Ehkä siinä oli pieni vale, mut anyway. Sitten selitit, että kuinka työ vie aikaa, niin vie se mullakin. Joten…sanoin, että voidaanhan me nähdä sun luonakin vaihteeksi, mutta se ei tunnu nyt käyvän jostain syystä…Jokatapauksessa, huomasit varmasti että jotain muutosta tultava. En vaan itsekkään vielä tiedä haluanko nähdä sua sitten ennemmän vai erota. Jos nään enemmän, vaarana liika pitäminen susta…

Mentiin sitten katsoo leffaa olkkariin. Halusit hierontaa multa, kiusasin sua et senkin hedonisti ja et mies vaan juoksee nautinnon perässä. Sua rupesi väkisinkin naurattaa. Taidat vasta ensi kertaa tajuta, että tiedän ja tajuan sun kaikki jutut. Mä en ole niin blondi, kiltti ja sinisilmänen kuin luulet. Mua on yks naruttanut ja sen kanssa oppinut tosi hyväksi. Välillä taas jatkettin leffan katselua ja kutittelit mua aina välillä ja silittelit. Ja hetken päästä erä kaksi…sanoit mulle siinä alussa, että et tiedä kuinka hyvää teen sulle. Nyt rakastelun jälkeen halasit melko kovaa mua, erilailla.

Sovittiin, että soitellaan sunnuntaina. Harmitti, kun en saanut ihan kaikkea purettua, mutta tuntui, että pelkäsit mun sanovan, että tää on nyt tässä. Täytyy tässä miettiä, että kirjoitanko meilin sulle vai en. Tekstari tuli sulta, kun lähdit. Kesti kauan ennenkuin vastasin ja tosi tylsästi. Voi mua, tahallaanko nyt olen hankala ja miks näin epäilevä…nyt siten on niin paksa olo, että.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *