Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

A:n paluuko?

12.10.2011, scarlett

Kyllä sitä sitten taas osaa hämenttää soppaa, jotta ei varmasti sitoudu…sunnuntaina eräs nuorehko mies otti kanssa yhteyttä. Haluaisi tavata mut pitkästä aikaa. Ollaan joskus varmaan ties kuinka monta vuotta sitten oltu eka kerran yhdessä ja silloin oli hetken suhde. Päätty siihen, kun tuli tunteita hänellä liikaa. Vaikeaksi teki sen, kun meillä on ihan hirveesti yhteisiä tuttuja. Sitten taas joskus parin vuoden päästä yritettiin, sama juttu silloinkin. Jotta ei olisi pakkotoistoa, niin vielä kolmas kertakin…Välillä on ollut todella hankalaa olla jossain bilettämässä kaveriporukkassa ja sitten kun hän haluaisi mua. On sitten täytynyt joskus sitä aina vähän härnätä ja hän myös mua…mutta nyt on mennyt kaksi aamua sellaiseksi säätämikseksi, ettei vielä nähty. Katsotaan josko nyt sitten illalla onnistuu…

Jotta sitten ei tarvitse vaan ajatella mitään vakavampaa…laitoimpa A:kin päivällä viestin. Ensin ihan Lirum larum…tottakai A vastasi. Toinenkin viesti vielä jutustelua ja A jo vastas pilke silmäkulmassa, heitin vielä takas viestillä ja pyysin tulee joskus käymään, nin johan alkoi sävy muuttumaan. Jatkettiin useampi tunti vaihdellen kuumia viestejä ja A: sanoi tulevansa joku kerta sitten…nyt on vaan sitten ihan sekasin omat ajatukset, niinhän mä taisin halutakin…ei sit tarvi kenenkään kanssa vaan vakavasti olla.

A on niin tuttu ja tietyllä tapaa turvallinen, ei vaan osaa puhua riittävästi.Varsinkaan mulle ja sitten, kun sillä tulee tunnepuoli vahvaksi, se sekoaa. Seuraa pakeminen. Tän takia me ollaan loistopari 😀 Huonoa on se, et mun ollu ihan oikeesti sitä ikävä. Se osaa kuitenkin olla niin oma itsensä ja nauttia elämästä, hedonismi. Ja vaikka luonnekkin on sitten minä, minä ja mä haluun…ja loukkaan kyllä, jos en saa…ja mua kohtaan se ei taas ole tälläinen, mutta tiedän, että on muille. Voi, kun oppisin joskus olemaan samanlainen nautiskelija ja laittamaan aina itseni etusijalle. Mutta A:ta on todella nautinto seurata ja olla sen seurassa. Sängyssä tuo piirre kyllä häipyy, se on hellä. Ei juurikaan pysty käyttämään tiukkoja otteita ja ottaa mua haltuun. Silloin se tahtoo vaan miellyttää mua.

Mitähän seuraavaksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *