Lainaa.com

Luokittelematon

Bailausta

21.11.2011, scarlett

Viimein tuntuu jo ihan normi ololta. Ei väsytä ei pakota paikkoja. Lauantaina olikin melko tasasen kiire aamu. Ja ihan kuin pieni flunssan poikanen oisi tulossa. Pakkasin ja puolet unohtui…hiukkasen sitten harmitti illalla. Mut aina sitä pärjää vähemmälläkin. Viiden maissa olin vasta frendin luona. Korkattiin sitten ensimmäiset juomat, syötiin ja höpistiin naisten juttuja. Jotenkin oli hieman vaikea ensin päästä tunnelmaan. Varmaan noi työasiat oli sen verta kuitenkin painamassa takaraivossa. No siinä sitten laitettiin nassut kuntoon, vaatepähkäilyjä, korut ja kengät…no sitten yhdeksän-kymmen välissä viimein päästiin lähteen radalle.

Taxikuski olikin ihan juttelias ja sai jo tunnelman ihan kivasti kohoamaan. Mentiin pitkästä aikaa käymään Storyvillessä. Otettiin yhdet ja häädettiin kolmet…

Reippaina tyttöinä käveltiin sitten seuraavaan mestaan, perhanan kylmyys…kaverini halusi paikkaan, jossa tavannut nykyisen miehensä. Ja sittenhän sitä joutui mummotunneliin. Itse en nyt ihan täysillä tykkää paikasta…äijät aina yritää puristaa peffasta ja tanssiminen lähes mahdotonta. Eiköhän sitä hetken kestä, voidaanhan sit jatkaa muualle. Oho, täällähän olikin aika namu baarimikko/dj yhdistelmä. Jestas, kyllä nyt silmä lepää. Leimat, muutama kiva lävistys vähän poikkeavissa paikoissa, hmmm mitähän vaateiden alta löytyisi…kalju ja sillai sopivasti lihaksia. Tarkkaavaiset, mutta lempeät silmät. Sormus, voi samperi sentään. Frendini sanoo, että se varmaan muistaa hänet. Hänellä on aina palvelu pelannut hyvin. Mentiin sitten tiskille. Baarimikko ei vilassutkaan ystävääni, joka yritti tilata. Aukasin sitten suuni ja tein sen hänen puolesta. Heti tuli…

Juteltiin sitten siinä niitä näitä. Baarimikko tarkkailee välillä meitä. Aloitan sitten jutustelun hänen kanssaan. Kevyttä pientä…välillä muuta, toivoin kappaleita, kaikkea tulee…välillä yksi baarityttö mulkoilee mua vihasesti ja yrittää aina välillä tulla kihnuttaa itseänsä baarimiikkoon. Tyttö on huomattavasti miestä nuorempi. Kymppi pistettä tytölle, sekin huomasi että meillä kipunoi…jossain välissä baarimikko sanoo, että hei sun täytyy tulla useammin. Vaikka heti seuraavat pari viikkoa…niin ja sit lause jäi kesken…sit taas tulee yks nuori jolli siihen pyörimään…mua jo kieltämättä haluttaa, kun on tuon baarimikon kanssa tuossa peliä pitänyt…no annan poitsun olla ja katsotaan. Se on ihan myyty musta. Kierellään sen kanssa raflassa, en halua sitä siihen tiskille…sitten jolli suuteleekin, ei paha. Kyllähän sitä voisi harkita…jossain vaiheessa se haluaa esitellä mut kaverillensa. Nuoreja kolleja kaikki tyynni ja sen jälkeen pari sen kavereista alkoi kilpailla. Jolli joutui jo ihan hermostuu heille, et nyt jätätte hänen ”löytönsä” rauhaa. Karkaan välillä frendini luokse. Sillä onkin jotkut kaapot kanssa siinä ja jutskaavat. Hitto, jolli huomasi, että olen karannut ja löytää mut…sanoin, että en jätä frendiäni tänä iltana. Joten ei onnistu…sitten se yllättäen suuteli ja helvetti just siinä baaritiskillä. Baarimikko siinä tottakai näki. Seuraavaksi se tarjosi lasin vettä, heh. Meinasi varmaan, että nyt ois aika naisen selvitä…no sen suhteen meni nyt tän illan suhteen flaxi ohi, mutta palaan varmasti astialle joskus…jätin hyvästit jolille ja rupesimme tekee lähtöä kaverin kämpille. Löysihän jolli vielä mut ulkootakin, vaikka oltiin jo jonkun matkan päässä ravintolasta. Viimeiset pusut ja taxiin. Kaveri oli vaihtanut numeroita sen miehen kanssa. No annoin mäkin omani tuolle jolille ja se antoi mulle. Eipä mennyt kuin 15 minuuttia, kun tuli eka soitto. Sitä sitten jatkui aamu kuuten asti….ja jatkui taas sunnuntaina päivällä. Oli pakko sitten jo sanoa, että soita vasta illalla ja jutellaan. Ilta tuli ja puhelin soi. Täytyy sitten jutella hänelle, että hei…meillä on nyt aika erilaiset eläntilanteet, sinä nuori ja lapseton, asut liian kaukana kuitenkin, mä en pysty suhteeseen nyt, en halua kaukosuhdetta. Seksi voisi olla kivaa, mutta mitä jos nyt pidetään vaan silloin tällöin yhteyttä. Katsotaan jos joskus ollaan vapaina viikonloppuina ja sit ollaan yhdessä. Ilman sitoumuksia. Tuli vielä sen jälkeen viesti, että olen tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Ja, että hän ottaa mitä saa. No well see. Kiva kundi, mut ei napakymppi.

Oli sitten Leimakin laittanut illalla viestiä. Tiesi, etä olen bailaamassa. Kas kummaa, halusi mut luokseen. Jopa pyysi, etä tule mun luo. Vastasinkin jossain välissä. Ja aamulla tuli taas meili, että oliko kivaa ja mitä teitte…ja tänä aamuna. Tuntui hyvältä. Itsellänikin ollut ikävä ja palaa halusta nähdä. Tässä kun ois ainekset suhteeseen. Mä olen hullaantunut siihen jollain tavalla. Ja jotenkin musta tuntuu, etä se tekee tahallaan hankalaksi meidän näkemiset. Tietää, et mä saan aina sen mitä haluan ja sen takia on sitten mulle ”vaikeasti” saatavilla. Niinkuin aiemmin totesin, tuntee mut ihan samperin hyvin. Ja se pelottaa mua. Ja sitä taas pelottaa, että mä leikin sillä, niinkuin muilla. Sitä ainakin tuntuu rassaavan, että saatan käydä treffeilllä muidenkin kanssa ja saan aina huomiota. Ja nytkin, kun olin ulkona…toivottavasti päästäisiin näkemään tällä viikolla. Saataisiin viimein jutella kasvokkain ja rauhassa. Ei muita ympärillä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *