Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Empä tiedä

14.12.2011, scarlett

Leima oli hiljaa viikonlopun, niinkuin tiesinkin. Tiistaina yritti lähestyä viestillä. Vastasin suht neutraalisti. Sen jälkeen tuli uusi ja ehdotti tapaamista. Laitoin parivaihtoehtoa ja nekin tosi neutraalisti kirjoitettua…Kas kummaa, meillä meni ajat aina ristiin;) Yrittää nyt perjantaita saada järjestettyä. Sen jälkeen tuli jo sexpitonen viesti ja kuva. Luuli varmaan niillä sulattavansa mut. Paha erehdys, laitoin tylysti, sori nyt on muita asioita. Palataan.

Onhan se kiva ja seksikäs pakkaus. Nyt, kun enemmän juteltu, viestitelty. Tulee vaan olo, ettei kaikki ole sitä mitä hän yrittää mulle esittää. Joko sillä on ero pahasti kesken. Tai tottakai klassinen pelimies tulee mieleen. Musta vähän tuntuu, että tulin värään aikaan sen elämään. Uskon sen, että se haluaisi olla mun kanssa, mutta kun on niin ihana joskus olla ”saalistaja” ja niin paljon naisia. Sanallakaan ei ikinä puhu muista, vaan enempi korostaa hieman liikaa sitä, kuinka paljon antaa aikaa tytöllensä. Ja haluaa olla nimenomaa hyvä isä sekä löytää vakituisen suhteen. Täytysi varmaan selvittää sen tausta.

Ja mä en taas tiedä, haluanko pelkästään nauttia Leimasta. Nyt ei vaan jaksa mitään säätöjä. Enkä kyllä tiedä jaksanko edes seurustellekaan. Kai mun nyt ensin täytyisi saada noi työasiat järjestykseen, että voi nauttia elämästä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *