Lainaa.com

Luokittelematon

Entten tentten

29.12.2012, scarlett

Johan se joulukin meni…onneksi. Ei ollut tänä vuonna yhtään joulumieltä, vaikka yleensä nautin joulusta. Ai niin, A:kin sitten dumppasin. Jo silloin syksyllä. Jaksoin muutaman kerran vastata, kun se soitti tai texasi. En kuitenkaan usko sen oppineen yhtään mitään, joten antaa olla.
Toisaalta koko syksyn ja talven on taas jalkakin temppuillut. Lääkärissä saa käydä ihan kyllästymiseen asti. Ja työpaikka lääkäri on metka, ei meinaa uskaltaa koskea muhun. Sitten, kun joudun sijaiselle, ne kyllä vääntelee niin, että ärräpäät meinaa tulla. Harmittaa, kun kipu vie yöunet ja menohalut.
Muutaman kerran on taas Leimaltakin tullut viestiä, hmm…ei se oikeen tunnu tietävän, mitä se musta haluaa. Välillä yrittää olla kaveri ja välillä jotain ihan muuta.
Taidan taas yrittää jatkaa opiskeluja, sehän on se mun luontainen pakokeino. Eipä tarvitse miettiä miehiä, kun ei ole aikaa. Tai miettiä siis miehen puutetta.
Just ennen joulua, yks likkakavereista kävi mun luona. Katseltiin leffoja ja juteltiin mistäpä muustakaan kun miehistä, suhteista. Tajusin siinä, että kuinka ikävä on Mister M:ää. Siinä miehessä on vaan jotain. Mut täytyy vaan koittaa unohtaa se.
Duunissa satuin näkemään pitkästä aikaa yhden tutun Mister M ajoilta. Meillä oli joskus kanssa pientä yritystä johonkin, mutta aina tilanteet/olosuhteet/yhteiset ystävät yms. ei vaan ikinä toiminut. Ja olinhan mä naimissa, tuppas jotenkin aina vaan uhontumaan se. Sekä sillä oli Mister M sillä vastustajana, joten tiukan paikan tulle, kyllä M vei voiton. Tyyppi oli kiinnostunut musta ja mä vähän härnäsin, mut sit kuitenkin loppupeleissä tykkäsinkin siitä. Mister M ja tää, ihosivat toisiaan. Kumpikin varoitteli mua toisistaan ja kerran sitten ihan huusivat ja hieman tönivät toisiaan. Mutta, jokatapauksessa. Nyt tyyppi oli mun edessä ja alkoi juttelee. Kyseli niin tarkasti missä asun, miten olen täällä töissä, yksinkö asun yms. että työkaverit jo kyseli, että miksikö se noin tarkkaa kyseli. No, empä tiiä. Itse yritin vaan jutella niitä näitä sekaan ja yrittää olla rennosti. Yksi hassu letkaustus siltä pääsi suusta, kun kerroin, että mitä teen työkseni : sultahan onnistuu aina kaikki. Hmm, mitä helvettiä se tolla tarkoitti. Ja minkä takia se tyyppi vaikuttaa muhun kuitenkin vielä jollain tavoin…ja miks mun tekee mieli rakastella sun kanssa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *