Lainaa.com

Luokittelematon

Ihana A

18.10.2011, scarlett

Eilen tuli taas texaria A:lta. Taidan sulata kohta sille. Jotta kauhun tasapaino säilyisi, laitoin itse Policellekin viestiä. Se, kun laittoi mulle vähän aikaa sitten, mut silloin en halunnut nähdä. Nyt kiusasin sen laittamasta kutsusta. Vastaus tuli välittömästi. No katsellaan jatkoa sit jossain vaiheessa. Haluaa nähdä yhä. Palataapas A:n.
Sovittiin, että katsotaan jos se pääsee viikonlopuksi mun luo. Mut, jos jotain kiinnostavampaa tulee mulle…eli pari muuttumistekijää. Haluun vaan rentoa yhdessäoloa ilman paineita ja tietää kuitenkin, että toinen tykkää olla mun kanssa. Ei siis rakkautta vielä. Mä haluun tuntea A:n kädet mun vartalossa, suun suutelemassa mua kaikkialta. Haluan tuntea turvalliset kädet ympärilläni.
Taustalla soi just Pinkin Sober, jotenkin sopii mun tilanteeseen…ulkona hirveä ukkosmyrky vielä…nyt, kun on lomalla, niin ihan liikaa aikaa ajatella asioita. Vielä, kun saan kaikki kirjoitettua päästä ulos. Toisaalta olen nauttinut, kun on ollut aikaa vain olla, hiljaisuudesta. Tai no mun hiljaisuudesta, siis musa soi koko ajan. Musaterapiaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *