Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Ilta ulkona

03.06.2012, scarlett

Ilta ulkona, pitkästä aikaa. Jotenkin oli menohalut ihan nollassa. Ei ois jaksanut sitten millään lähteä. Sovittiin, että nähdään ysiltä…Käytiin ensin syömässä. Ja dj soitti musaa jo siihen aikaa, niin lujalla, ettei keskustelusta tullut mitään. No, paikan vaihto sitten. Mentiin meidän vakipaikkaa. Frendillä oli yksi kaveri mukana, jolle oli luvannut näyttää ”maalaisilta elämää”. Rauhallinen nainen. Ihan kivasti oli ihmisiä liikkeellä. Frendi oli vaan kanssa rauhallinen ja syystä. Ne oli jälleen kerran laittaneet tai mies siis, etäsuhteen poikki.
Tytsit lähti tanssimaan ja jäin pöytään, jos sitä nyt voi pöydäksi kutsua…ensin tuli poke ja nojaili kaiteeseen, katsoi mua ja hymyili ja iski silmää. Siihen tuli vielä sen joku tuttu ja kolmas hetken päästä. Poke ja toinen lähti ja sit tää kolmas alkoi tuijata ja hymyillä. Hetken päästä hilasi itsensä mun viereen ja alkoi juttelun. Oli kivan näköinen ja melkein oikean ikäinen. Mutta sellanen peruspleijeri. Pumpatut lihakset just oikealla tavalla, sopiva rusketus, vaatteet muodikkaat ja korosti vartaloa, hiukset just prikulleen oikein. Kasvoistakin oikein kiiltokuvamallikappale. Vaihdoin muutaman sanan, mutta kun ei iskenyt mua, niin ei. Frendit palasi pöytään ja kysyivät, mitä annoiksä pakit. Sanoin, että mua ei kiinnosta tollanen, olkaa hyvät jos haluutte sen, niin…Mua ei vaan jaksa kiihottaa liiallinen täydellisyys. Ja tää, tiesi kyllä itse miltä näyttää ja käyttää sitä hyväkseen. Mä en kaipaa ihmistä rinnalle, jota esittelen kuin esinettä. Tietty rosoisuus, karheus, tietynlainen herkkyys, ne vetoaa enemmän.
Illan aikana tuli aikas monta silmäniskua ja yritystä. Aika aikaisessa vaiheessa huomasin yhden pitkän kundin katsovan just sillain. Oli söötti ja katsoin takasin. Peli aukastu siis…ihan kuin olisin nähnyt sormuksen sormessa. Eipä ole mun ongelma, mä oon nyt vaan ”ikkunaostoksilla” tänä iltana. Kundi vaihtoi aina asemiaan meidän liikkeiden mukaan, että sai välillä katsottua mua. Käytiin tanssimassa frendin kanssa, lattia vielä ihan tyhjä ja tulit porukkoittesi kanssa lattian reunalle taas tarkkailemaan. Yritit saada kavereitasi lattialle, mutta ei ne lähteneet. Ainakin sulta tanssi sujuu ja ihan ok liikkeet. Ei siis huono…Lähdettiin hakee juomat ja etsii paikkaa mihin vois jäädä juttelemaan. Viimein kävelit ohitse ja sanoi moi, vastasin. Käytiin hetken päästä naistenhuoneessa ja frendi näki jonkun ok näköisen ja jäätiin sitten notkumaan siihen lähistölle. Sinä tulet taas ja nyt rohkastut jo avaamaan keskustelun. Hassua ollaan samalta paikkakunnalta lähtösin, käyty paljon samoja kouluja. Mutta paska, kun näytät nuorelta. Enkö mä ikinä pääse näistä. Olet varmaan jotain 80-luvulla syntyneitä. Olet ihan selväkin, huomenna sulla duunipäivä. Lähtiessäsi sanot, että nähdään, älä karkaa. Haet vettä ja tarkistat frendisi…
Käytiin taas tanssimassa ja sen jälkeen vielä yhdet sidukat. Tulit taas paikalla ja aloitit juttelun, pyysit tanssimaan. Lähdin ja juteltiin siinä samassa minkä pysty. Söpöt silmät, sellanen kiltti nallekarhu. Paska, kun niin nuori. Taas erkanemme hetkesi. pyydät taas, että älä katoa.
Frendini rupeaa olemaan ihan loppu ja tylsistynyt. Kaipailee etäsuhdettansa. Sanoin, että lähdetään vaan. Käyn heittämässä ensin hyvästit nallekarhulle. Kerroin sulle, että nyt tää tyttö lähtee kotia. Hauskaa iltaa sulle ja oli kiva tavata. Nähdään kenties X paikkakunnalla. Olit hetken hätääntyneen näköinen ja sait sanottua, että näinkö aikasin lähdette. Vastasin, et kaveri hyyty. Ja jatkoit melkein päälle, että asut nykyään x: ssä, ei me voida nähdä kuin ihan vahingosssa siellä lapsuusajan paikkakunnalla. Samantien kysyit vielä, että asutko sä siellä yhä? Kerroin, että en. Asun…otit mua kädestä kiinni ja kysyit, että hei mistä mä löydän sut. Olit sen näköinen, että mielesi teki käydä kiinni ja suudella sekä kysyä nimeä tai numeroa, mutta olit jotekin ihan sekasin. Itse en viitsinyt kysyä, että haluatko. Yritän siis pysyä irti…Sen verta myönnyin, että kerroin missä olen duunissa ja sanoin vielä, että teen ihmevuoroja. Et todellaakaan löydä mua ihan helposti. Sanoit vielä, että hei mä etsin sut. Ja samassa, kun käännyin tartuit kiinni vyötäröltä ja annoit käden valua peffalle…
Ilta oli ihan kiva, olo kuin lapsella karkkikaupassa. Niin monta päältä herkullista, mutta mitähän sisus on. Tyytyväinen itseeni, pysyin lujana. Ja jäi kiva maku suuhun tästä miehestä, vaikken koskaan enää näkisikään.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *