Lainaa.com

Luokittelematon

Jäähyaitioon

15.05.2013, scarlett

Eilen illalla Ian laittoi vielä viestejä. En tiedä, mua rupesi taas kyllästyttää. En nää meitä sillai yhdessä. En edes pelkästään fb suhteessa. Ei se saa mussa sillai haluja liikkeelle. Oisi kuin vanha aviosuhde, tuttua ja turvallista.

Yritin antaa lauantaina erilaisille miehille mahdollisuuden, ainakin mielessäni. Toki se oli hurjan vaikeeta, kun revittiin joka suuntaan. Ja sitten, kun nää kunnolliset, ne ei vaan uskalla tulla juttelemaan tai olemaan tarpeeksi kovia muisten miesten rinnalla, että saisivat huomion. Ja haittasihan tuo alkoholikin asiaa…

Ian on nyt periaatteessa hyvin normi mies, mun kategoriaan. Mutta ei vaan sytytä mua. Kai mussa on jotain vielä ihan vinksallaan. Olen tästä jutellutkin ja tiedostan jo ongelmani. Mutta uuden oppiminen ottaa aikaa. Hassua, että tää toinen heppukin silloin lauantaina huomasi tämän. Sanoi mulle, että sä et anna mieheille mitään mahdollisuutta…se havahdutti jopa silloin kesken illan. Hmm, pitäsi siis nimetä tämä slovakkialainen pelaaja jotenkin, oiskohan Pekka paha. Ainakin ihan tavallinen.

Jotenkin on sellaset tuntumat, että kuulen joskus Pekasta. Ainakin, kun on piparia vailla. Taas mä teen tätä, deletoin jo valmiiksi Pekan. Se, kun teki kaikkensa näyttääkseen, että ei ole kuin muut. Toisaalta oli harvinaista herkkua, että mies pystyi näkemään mun läpi niin hyvin. Se saa myös mut pelkäämään, että on samanlainen kuin exä. On tosi vaikeeta yrittää ajatella, että tää ei ole samanlainen ketku, fasen parisuhde status, no se viesti sunnuntai aamuna häneltä oli puoliksi hyvä ja puoliksi halut ohjasi, mutta ei missään nimessä mitenkään törkeä. Se, että ei sitten vastannut (kun tahallani laitoin vastauksen vasta päivällä) kertoo taas omiansa. Facebook kaveruus… mutta jotain kiehtovaa siinä oli, toivoisin kuitenkin, että Pekka tekisi avausliikkeen ja tästä voisi ehkä tulla jotain. Tähän asti ollut kuitenkin herrasmies pienellä kivalla twistillä. Ja ne silmät, oli ihanan tuikkivat. Pelko taas minussa sanoo, että pelimies, juokse karkuun. Meillä oli kuitenkin aika paljon yhteisä tuttuja, voisin toki tarkistaa taustoja. Mutta en halua.

Onneksi torstaina päsee käymään likkakaverin kanssa terdellä ja ihan vaan duunipaikkakunnalla. Perjantaina menen sitten ehkä A:lle yöski.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *