Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Käämi taisi ylikuormittua

07.12.2011, scarlett

Mustaa ollut koko viikonlopun. V…aa niin työjutut. Palkka ei ole vieläkään tullut tilille. Kohta sit täytyy laittaa asiat eteenpäin, toinenkin tili ois viikon päästä maksussa, mutta saapa nähdä tuleeko sekään. Harmittaa, kun vielä miettii, että oisko voinut tehdä jotain itse toisin. Eipä juurikaan, mutta kuitenkin ottaa epäonnistumisen itseensä. Yrittää järjellä sanoa itselleen, että enhän minä olen kassaa tyhjentänyt. Ja kuinka monta kertaa ollut puhetta asiakaspalvelusta ja työpäivän pituudesta. Hankinnoista ja niiden miettimisestä tarkkaan. Kuinka paljon ihmisen on kestettävä. Ensin joudut luopuu omasta yrityksestä ja sen jälkeen näet kuinka se pikkuhiljaa tuhotaan.

Leima on tekstaillut torstaista lähtien, aina melkein kolmen tunnin sessiot. Ensin se ehdotti, että tulisin sinne joku päivä. Nyt sittenkin haluaisi tulla mun luo sunnuntaina. Eipä nyt vaan onnistu. Siinä on jotain mua kiinnostavaa, mut sit jotain mikä saa epäilemään hieman. Olen nyt aikalailla testaillut sitä noissa texarisessioissa. Ja katsotaan nyt mitä vastaa, kun ilmoitan tuon sunnuntain…kokeeksi laitoin vielä Fc pyynnön, jos seksin perässä ei hyväksy, jos muuta hyväksyy. Karseeta, kun tostakin on tullut yksi pelivälinen tälläkin kentällä.

Eilen, kun tulin kotia, niin naapurin mies ryhtyi juttelemaan. On se aina joskus sana silloin tällöin heittänyt. Auttanut mua ton helvetillisen ajastusmittarin kanssa…mutta nyt se jutteli kaikkea sellasta sen exän ja hänen väleistä. Omat ”kuulemma” kavereita ja hoitaa tyttöä paljon muutoinkin kuin omalla vuoroillaan. Välillä tekevät yhdessä jotain, mutta kavereina. Itsekseni siinä ihmettelin, että mitä se mulle tollasta kertoo. Yhtäkkiä mies vielä heitti, että eihän sitä tiedä, jos joskus kuitenkin kaikki muuttuu, jos kuvioihin tullee muuta. Nyt olin vielä enempi kummissani…lopputilanne oli, että mies ja hänen tyttö tulevat lainaamaan tyttöni kirjoja viikonloppuna. Miten tässä näin pääsi käymään?

Tänään sitten poltin käämini. Alakertaan muutti joku aika sitten perhe, joka voisi mun puolesta asua muualla. Metelitaso on välillä ihan kiitettävä. Nyt taas hirveä faitti isän ja lasten kesken…ei tarvinnut kauaa mun kuunnella, kun kaivoin Linkin Parkin hyllystä ja Bose kohtuu kovalle. Yhden kappaleen se vaati, että ymmärsivät. En ole ylpeä itsestäni, mutta nyt vaan riitti…toisaalta teki hyvää päästää höyryt pois musan kuuntelulla ja lujaa. Olen teini siis.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *