Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Kahvilla T kanssa

07.05.2011, scarlett

Juteltiin torstaina T kanssa mesessä. Ollaan oltu mese ystäviä puolivuotta ainakin. Vaihdeltu kuvia, kirjoiteltu yms vähintään parina päivänä viikossa, yleensä useammin. Erilainen persoona, en ole oikein päässyt sisään vielä tän puolen vuoden aikana. Urheilee ainakin hirveesti…rauhallinen ja varovaisen oloinen. Välillä  heittänyt, että nähdäänkö joskus. Mutta ei ole vielä sitten sopinut mitään kuitenkaan. No sitten viime viikolla T kysyi, että mites jos viimein sitten nähtäisiin. Ja tottakai ehdotti torstaita, kun olen A kanssa. Sovitttiin sitten perjantaiksi treffit. Mutta sitten, kun A lähti jo torstai iltana kotiin, niin avasin läppärin ja T aloitti heti viestiä…heitti, että nähtäisiinkö jo tänään kuitenkin. Lupasin, että jos sitten. Ei, kun suihkuun, meikit, hiukset ja vaatteet päälle ja menoksi. Nähtiin sitten Hesessä…varottelit mua, että olet ujo. Ja niimpä olitkin, pikkuisen. Ja erikoisen väriset silmät ja ripset ihan sika kivat. Söpöt.

Juteltiin, niitä näitä kahvia juoden. Välillä katsoit minua ja olit jännittynyt. Välillä hymyilit sillai pienesti, kun luulit, että en katso sinua. Kaksi tuntia sitten siinä meni. Jäi ihan kiva fiilis susta. Sanoit erotessa, että mesetellään illalla. Vastasin, että joo, enköhän mä siellä ole.

Laitoit sitten illalla vielä mese viestiä. Kysyin, että mikä sulla on nyt fiilis, kun näit mut. Vastasit, että hyvä. Sovittiin sitten, että treffataan uudestaan. Mutta apua, sä olet niin kiltin oloinen, rauhallinen ja mitä mä teen…just sellasta hyvää aviomies aineista…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *