Lainaa.com

Luokittelematon

Kivaa oli

07.04.2012, scarlett

Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa olla frendien kanssa ja jutella. Baarissa ei nyt tosin ollut täyttäkään, mutta ei se menoa haitannut. Tansittiin aikalailla. Eikä ilta poikennut aiemmista, aluksi tulee juttelee tai siis yrittävät jutella, sedät joiden murinasta ei saa selvää…paljon myöhemmin sitten tulee taas osasto nuoret jollit…onneksi nää on sitten yleensä joko selvinpäin tai vaan pienessä maistissa.

No, frendini oli katsellut tästä yhdestä nuorten jollien seurueesta yhtä. Näytti ja kertoi mullekin. Katsoin ja totesin hänelle, että ovathan ihan söpöjä. En kiinnittänyt niihion sen kummempaa huomiota, joskus vaan vilasin, että sujuuko frendillä. Ei oikein näyttänyt. Hetken päästä seurue tulikin lattialle. Ja kas kummaa, siihenhän ne tuli meidän kanssa tanssimaan. Yks hemmoista iskeyty mun kanssa ja se osasikin tanssia aivan ihanasti. Oli ilo katsella ja ei tarvinnut kuin pytää vähän lisää, niin johan tuli lisää liikettä. Juteltiin ja jollit olivat veljeksiä. Yksi oli kihlattunsa kanssa liikellä ja se oli se jota frendini oli katsellut. Lähdettiin jossain vaiheessa juttelemaan baarin puolelle. Oli kiva huomata, että kundi ei ollut humalassa. Juteltiin siinä sitten kaikenlaista ja kundi sanoi, että oli pakko tulla sun luo tanssimaan. Kysyin sitten, että miks, vastasi, että katso hei itseäsi ja vain hullu ei haluaisi. Ja hän tykkää aikuisimmista naisista, kun ne osaa jutella ihan erilailla kuin hänen ikäiset. Ei nyt mitenkään omaperäinen, mutta annetaan anteeksi… Kundi oli ihan fiksu ja kiehtovan oloinen. Kivat silmät, sellaset pisteliiään mietteliäät. Oli kuitenkin pakko sanoa kundille, että mä en tällä hetkellä hae suhdetta enkä yhden yön juttuja, jutella kyllä voidaan. Kysyi vielä multa, onko sulla ikinä ollu suhdetta nuoren kanssa. Kerroin, että on. Ja siksi myös tiedän mitä se vaatii. Todella erilainen ja jäi outo olo tai tutuma, hmmm. Hetken aikaa vielä juteltiin ja sit sanoin, että käyn moikkaamassa frendit ja lähden kotia…

joten mikään ei ole muuttunut maailmalla. Nyt on ollut ihanaa nautti vielä illasta yksin kotona. Haaveilen yhä niistä yksistä silmistä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *