Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Lauantai treffit

26.10.2011, scarlett

No, ne meinasi mennä ”reisille” heti aluksi. Jouduit siirtää aikaa, sitten uhkasi peruuntuminen ja viimein sitten pääsit mun luokse. Näitä treffejä olin odottanut hirveesti. Tunnut aina sellaselta perusturvalliselta äijältä. Luottetava, kiltti, auttavainen mutta ääntä ja mielipiteitä löytyy. Mitä muuta voi odottaa lätkää pelaavalta karjulta. Sulla on tautisen ihanat leimat. Pitkä ja raamikas mies ja valitettavasti mua nuorempi. Luojan kiitos,sulla on jo oma muksukin, niin on käsitys elämän raameista.
Tulit siis mun luokse. Olin tehnyt ruokaa ja syötiin ja jutusteltiin samalla. Siirryttiin katselemaan leffaa ja samalla juttelua. Välillä heität kevyttä ja varovaista vihjailua…välillä yrität kiusata mua, siis saada vaan mut koskettamaan. Ja mulla on niin ihanan naisellinen olo…tiedän, että olet aivan myyty mun kanssa ja mä kiusaan muka viattomasti. Tunnet, kuinka katseesi vaeltaa mussa. Vaihdan asentoa muka parempaa ja kaskas, hame nousee ihan pikkariikkisen…menee monta tuntia…on karjulla kestoa…viimein otan sua kädestä kiinni. Annat sen olla ja otat vain lujempaa kiinni. Menee vielä noin puoli tuntia. Yhtäkkiä nappaat mua leuasta kiinni ja suutelet…ai taivas mikä suudelma. Hetken päästä sanot, että anteeksi, en kestänyt enää, on tehnyt koko illan mieli suudella sua. Kiusaan sua sitten lisää ja hetken päästä pyydän toista suudelmaa. Yhtä ihana vaativan kovan hellä. Menee tunti ja katsellaan leffaa. Lopuski sanot, että nyt lähdet tai et lähde koskaan. Kysyt vielä haluunko sun jäävän. Vastaan, että en halua (vaikka haluankin). Kysyt, että milloin nähdään ja sanot, että sittenhän se jo kohta on seurustelua… Suudellaan vielä kevyseti ja sitten saataan sut eteiseen. Eteisessä annat vielä erosuudelmat ja nyt ihan oikeesti, meinasin antaa periksi. Sillä tavoin mua ei ole ikinä suudelta. Osaat näköjään käsitellä naista. Voin vain kuvitella loput ja jään jo kaipaamaan käsittelyäsi.
Tekstaat mulle koko kotimatkan…mun on pakko helpottaa omaa oloani muuten.

Sunnuntaina tekstailit ja tiistaina muistutit itsestäsi viestillä: ei ole kuulunut naisesta mitään, mnnn…soitin sitten sulle keskiviikkona. Yritetään huomenna treffata jos sulle vaan käy, kun lauantaina ei onnistu sun puolelta.
Nyt ois sitten kaksi ihanaa tosi erilaista miestä. Kumpikohan vie voiton…mun täytyy miettiä tätä…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *