Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Monet tekijät aiheuttavat rauhatonta oloa, nyt ei vaan Proviva auta…

01.05.2012, scarlett

Tuli siis mainos just aika sopivasti…pää on sekasin, miettii entä jos ja jos ja entä sit…vappu meni toisaalta ihan päin helvettiä ja ei kuitenkaan. En tiedä itsekkään. Sitä on niin varovainen taas.
Muksut lähti exälle sunnuntai iltapäivällä, siis tosi huono päivä ja tarkoitus oli, että tulisivat vasta tänään takasin. Ja heidän sinne menokin tuli varsin yllättäen taas. Ei pääse ikinä suunnittelemaan, että mitähän sitä tekis vapaalla. No, kai se on sen yhen tarkoituskin.
Mietin, että mitä sitä sitten tekisi ja laitoimpa Leimalle viestin. Kysyin, että miten ois ihan oikeat treffit. Vastaus tuli, että haluaisi, mutta ei pääse. Sillä on muksuviikko. Että sillee…Laittoi vielä illalla viestin, että miettii mua. Ihan varmaan ja seksiä varsinkin… Eilen menin fb:kin viimein illalla. Kas kummaa, Leima laittanut kaveripyynnön. Skeptikko minussa ei tiedä mitä ajatella. Toisaalta haluaisin heittäytyä ja jättää tän helvetin mietinnän. Jos käyttää mua hyväkseen, niin käyttäköön. Saisin ainakin munaa paljon, heh. Ja jotenkin mulla on sellanen käsitys, että Leima ei juuri harrasta suhteita, vaan on vielä eronjälkeisessä kierteessä ja käyttää naisia vaan seksileluina.
Ja sitten toisaalta, nään kuitenkin siinä niin paljon muutakin, että en haluaisi jättää pelkäksi panosuhteeksi. Olen kuitenkin niin realisti, että en usko hänen olevan mulle se oikea, mutta oikea hetken ajan. On se sitten puolivuotta tai jotain. Ja olehan sanonut sille, että en halua panosuhdetta sun kanssa vaan suhteen. Leima on sanonut samaa mulle, mutta ei olla vaan päästy asiassa eteenpäin. Ja jotenkin se dissaa itseänsä mun seurassa, ne muutamat kerrat mitä ollaan nähty. Toisaalta nyt sanoi, kun kävi meillä teellä, että on kertonut musta parhaalle kaverillensa. Mutta mitä kertonut?
Ollaanko kaksi samanlaista, kumpinkin yrittää painaa jarrua, ettei satu? Mulla on sentään ollut jo laastarisuhde takana, mutta entä Leimalla? Tehdäkö vanhanaikaiset, lisätään soppaan pari miestä lisää, niin ei ole aikaa miettiä…ääh, ei kiinnosta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *