Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Perjantai treffit

26.10.2011, scarlett

Iiiik, perjantai treffit. Pikkasen jännitti illalla sittenkin. Yritän olla laittautumatta liikaa, mutta kun aika tahtoo käydä pitkäksi odotellessa. Viimein kello tulee seitsemän-näen sinut samantien jo pitkältä. Ja vaikka oletkin vielä kaukana, tunnistan sinut heti ja tulee hassu tunne. Katseemme kohtaavat vaikka välmatkaa on yhä. Ja hassu tunne vain kasvaa. En muistanutkaan, että oletkin noin syötävä ja kemia, joka välilämme on VAUUUU…pitkästä aikaa tuntuu hyvältä.
Juttelemme kevyesti ja taistelemme viinpullon auki. Viimein pääsemme aloittamaan picnicin hieman erikoisessa paikassa…
Meissä on hirveen paljon samoja luonteepiirteitä ja ajattelemme samalla tavoin monesta asiasta, mutta on sitten erovaisuuksiakin. Mun tekisi koko ajan mieli koskettaa sinua, mutta jännittää. Illan loppuessa jutellaan vielä hieman ”tapailusta ja seurustelusta”, lähinnä molempien omaa käsitystä niistä. Sanot minulle, että haluat vielä treffata mua ja sovit heti päivääkin. Ompas ihanan aktiivinen. Sovitaan, että soitellaan ens viikolla vielä. Lopuksi sanon sulle, että haluan vielä jotain. Arvaat kyllä ja tulet lähelle. En nyt tiedä, kumpi loppujen lopuksi suuteli ensin, mutta suudeltiin. Olet pehmeän hellä. Kätesi hakivat paikkaa minussa hyvin varovaisesti. Vielä toinen pitkä suudelma ja kolmas…neljäskin.

Kotiin ajaessani tuli just hyvä biisi radiosta, olin ihan tajuttoman hyvällä tuulella ja onnellinen. Nyt taisi kolahtaa.

Laitoin sinulle viestin ja vastasit. Sunnuntaina soitin, mikä oli sinusta tosi mukavaa. Sovittiin vielä torstaina soittelusta perjantain treffeistä. Ihan outo ja uusi tunne-ihastuminen!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *