Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Pieniä mietteitä

30.10.2011, scarlett

Lauantai treffiltä tuli kanssa tänään viestiä. Torstai treffit meni mönkään, kun hän sairastui. Ja sitten vaan tekstailtiin eri päivinä. Tänäänkin tuli viesti ja sovittiin, että ensviikolla yritetään nähdä. Mutta voi olla, että jääkin sitten viimeiseksi näkemiseksi. Kyllä vaan tuo toinen vie jollain tapaa pidemmän korren. Se, että mulle tulee jo näkemisestä ihan älyttömän hyvä olo ja vatsassa kutiaa. Mitenköhän nämä heput nyt nimeäisi. Hmm…MP tämä, johon olen ihastanut. Ja lauantaitreffi saa olla nyt Leima!

Yöllä näin ihan outoja unia, Mister M oli niissä ja halusi lähteä mun kanssa johonkin juttelemaan. Unessa oli muita ympärillä ja hän enkä myöskään minä pystynyt puhumaan suoraan. Unessa en suostunut lähtemään ja sen jälkeen Mister M jäi tuijottamaan minua ja silmät kysyivät, että näinkö sä mut hylkäät ja näin pian! Heräsin hirveä tuska päällä. Kai se alitajunta jotain yritää kertoa.

Kaksi niin erilaista miestä. Leima on sellanen Äijä, turvallinen ja vahva. Ja kyllä kieltämättä olisi varmaan todella nauttivaa rakastella sen kanssa. Mulle on ainakin sekin tärkeätä et sujuu. Miehen pitää pystyy ottaa mut ja antaa mun olla nainen. Toki mustakin on ihana välillä pitää ohjat, mutta…Toisaalta odotan ihan hirveesti MP ja mun yötä. Se voi yllättää mut positiivisesti. Vaikka nyt onkin vielä äärimmäisen hellä. Muuten MP on todella herrasmies ja voin kuvitella vaan sen puku päällä. Sulan jo…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *