Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Pitäisi vielä jaksaa selvittää…

20.03.2012, scarlett

Tulipa tuolla pojan harrastuspalaverissa ilmi yksi juttu. Jäi nyt ihmetyttää mikä on tullut. Yksi hankkimistani sponsseista ei ole pitänyt sopparista kiinni. Yrittäneet tavoitella häntä- ei vastaa. Meilasin itsekkin hänelle aiemmin ihan muusta asiasta, eikä vastannut mullekaan…Täytyisi varmaan koittaa soittaa tai meilata, mitä on sattunut. Ihmettelin tässä itsekseni, että miksi joukkuejohtaja ei laittanut mulle edes tietoa, vaan oli soittanut exälle. Just joo, miehet hoitaa asioita.
Mä en millään haluaisi uskoa, että tää ihminen oisi ollu kusipää, oman edun tavoittelija. Tosin mua kyllä varoitettiin siitä. Haluaisin kyllä kuulla hänen suusta, mikä on tullut.

Autonikin joutui ilkivallan kohteeksi. Epäiltyjä, kun ei ole kuin yksi. Täytyy sanoa, että oli sitten loistopalvelua maalamossa. Olin tilaamassa taxia, niin sanoivat, että he vievät. Ja sain sitten kyydin. Heppukin oli oikein kiva, eronnut ja asuu melko lähellä mua 😀 Harmitti oikein, kun en uskaltanut kysyä treffeille! Täytyy toivoa, että törmätään jossain. Johan tässä kuivaa kautta on kestänytkin. Tosin ihan omasta halusta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *