Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Treffit U kanssa

30.01.2011, scarlett

Sovittiin U kanssa, että hän tulee mun luokseni viikonlopuksi. Käytiin meilivaihtoa…kumpikin odotaa ihan hirveesti. Kokonainen ilta, yö ja aamu yhdessä. Nammm…

Aamulla tehosiivous ja puhtaat raikkaat lakanat sänkyyn ja pikku tuoksukikka sänkyyn myös…nopeasti kaupungille kauppaan ja alkoon. Samalla frendin treffaus työasioissa. Hän ei tiedä sinusta, todella vaikeata pysyä nahoissani. Kaupasta vähän herkkuja…sitten alkoon…otetaampa pullo punkkua ja roseeta. Ja sit äkkiä vielä vilasemaan onko vaatekaupoissa mitään kivaa illaksi.

Ja sitten se hirveä taistelu exän kanssa. Ottaako hän lapset vai ei. Onneksi on varahoitopaikka järjestetty. Viimein vien lapset. Jaahas, kaksi tuntia aikaa. Suihku, hoidot, hiukset ja meikki. Sitten vaatteet, hmm toisaalta ihan turhaa mietiskelen.

Kello lähenee, voi p… kuinka jännittää. Käyn ikkunassa vähän väliä. Olin antanut sinulle viimein kännynumeroni. Mutta sinun numerosi on vielä ottamatta… hmm tuli texari. Luin ja ihmettelin hetken…kirjoitustapa ei ole sinun…kyselet kuitenkin missä olen ja eikö meillä ole treffit…mitä v… mietin ja tarkastan numeron. Se on prepay liittymä. Nyt sitten alkaa tuntua siltä, että exällä sormet pelissä. Koitanpa soittaa, ei vastaa. Aina vaan tulee enempi sellanen olo, että exä on asialla. Mutta mistä helkastista se on saanut tietää, onko se p…a mennyt mun sähköpostiin. Ja miten?  Ei helvetti. Laitan viestin takaisin ja kysyn neutraalisti, tulenko vastaan. Katsotaan mikä on vastaus…ja vastaus tuli: haista paska. Haa olin oikeassa, exähän se siellä taas. 

Mutta missä U viipyy…no nyt tuli meili. Kone hajonnut ja jäänyt jumiin kentälle. Voi samperi, että nyt harmittaa!!!!!!!! No, niin näköään sinuakin, kun luin meilin. Voi samperi, että harmittaa…

Myöhemmin sanin selville, että exä on tosiaan mennyt lukee meilini. Tyhmä minä en ole muistanut vaihtaa tunnuksia tässä erohässäkässä. Ja eikä tullut mieleenkään, että hän voisi näin alas vajota. Ei varmaan ole ainoa kerta, kun on lukenut.

Sovittiin U kanssa uudet treffit. Vielä pitäisi jaksaa odottaa neljä yötä…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *