Lainaa.com

Luokittelematon

Vetäydyn

28.12.2011, scarlett

Jouluna tuli Leimalta viestiä ja parilta muultakin…ei nyt vaan jaksa. Onneksi Leima on tajunnut antaa olla mun rauhassa. Sit laitoin heti joulun jälkeen tällä toiselle kanssa viestin, että nyt vaan ei jaksa, eikä kiinnosta. Ja, kun ei niissä ollut mulle kuitenkaan ”sitä jotain”, niin miks tuhlaa aikaa. Toisaalta aikaahan mulla nyt varsinkin olisi. Ikävä kyllä halut ei vaan häviä. Joskus huomaan jääväni katsomaan vähän turhan pitkään jotain herkkupalaa. Onhan tuosta syksyn yhden illan jutusta jo ihan liian pitkä aika. Nyt, kun ajttelee, ois varmaan pitänyt hyödyntää Leiman halukkuus. No, ei kait sentään…pelkkä sexi ei riitä mulle nyt.

Haluun vaan käpertyä ja miettiä asioita hieman. Kyllä mä sitten ryömin takas ihmisten ilmoille, kun siltä tuntuu.
Tänään tosin Kai kävi yllättäen. Huomasin, että mun on ollut ihan ikävä sitä. Sen kanssa on aina niin kiva jutella ja jotenkin vaan tykkään siitä ihmisenä. Ja se ei ole pettänyt mun luottamusta. Ihmettelen yhä yhden ihmisen kommenttia, että Kai on sellanen ihminen, että se haluaa vain hyötyä muista. Jotenkin en usko siitä. Itse nyt ainakin ajattelen, että pysyy mun pienessä ystäväpiirissä vaikka meillä ei nyt tällä hetkellä ole yhteisiä työasioita. Jos sitten häviää, niin kai se on sitten niin…

En ole oikeen jaksanut ystäviinkään pitää yhteyttä. Se on vaan jännä huomata, kuinka paljon työ antaa mulle kuitenkin aina sitä voimaa. Tosi kiva huomata, että PT:kin on ollut huolissaan musta, vaikka sekin on työjutuista. Eikä siis enää tarvitsisi olla yhteyksissä. Ja onhan se kiva yms. mut erilailla kuin esim Kai työympyröistä. Yritetään nähdä jossain välissä ja varmaan se ”potkii mua liikkeelle”. Kumpa vaan saisi nukuttua jossain välissä kunnolla. Kolmatta viikkoa todella kehnolla unella, ei hyvä. Päivät on menny nyt noita pakollisia asioita hoidellessa. Nyt sitten vaan täytyy vielä miettiä, että mitäs teen nyt sitten isona: menenkö opiskelemaan, töihin vai takaisin yrittäjksi. Kun on tavallaan nyt kaikki vanha loppu, niin kai tää pitäisi miettiä, että nyt on sitten vapaus valita. Katsotaan sitten ne realiteetit myöhemmin…voi, kun pääsisi nyt syliin hellittäväksi. Kaipaan käsiä ympärilleni.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *