Lainaa.com

Luokittelematon

Viestejä

11.01.2012, scarlett

A:kin laittoin maanantaina viestiä useamman kerran. On taas ajatellut mua, niimpä niin…naamakirjan viesti osioon oli tullut kanssa meiliä, yhdeltä baarituttavuudelta, joka ei ollu päässyt baaria pidemmälle. Oli näköjään nähnyt vaivaa ja etsinyt mut.

Vielä ei vaan iske treffaillu pätkän vertaa. Likkakaveri oli eilen ihan omituinen. Kai sitä rassaa ukkonsa ja sen suhde. Mutta jos ei ole onnellinen, tekis jotain asialle.

Tänään kävi mun vanha asiakaskin vierailulla. Tai siitä on jo tullu melkein ystävä. Meillä on aina ollut hyvä keskusteluyhteys ja naurua riittää. Ajattelutapa hyvin samanlainen. Kurjaa kuulla, että silläkin menee huonosti miehensä kanssa. Tai no, onhan niillä mennyt jo pitkään huonosti, mutta välillä näytti jo paremmalta. Jäin miettimään lausetta, kun se sano, että eihän sillä ole ketään kenen kanssa puhua.

Kai oli myös hirveen stressaantuneen/ärsyyntyneen olonen meilissä, kun viimeksi kirjoittelin tai sitten suuttunut mulle jostain. Mutta ei tule mieleen mulle mitään, mistä vois.

Eihän tässä voi, kun olla ja miettiä…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *